Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Röde NT1 + Ai-1 - Complete Studio Kit

3 395 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Röde NT1 + Ai-1 - Complete Studio Kit

Finns i webblager.

Ett komplett studiokit från RØDE!

The Complete Studio Kit, inklusive NT1 Microphone, Ai-1 USB Audio Interface, SMR Shockmount, Pop Shield, XLR -kabel samt USB-kabel.

AI-1

AI-1 har ett Neutrik Combo Jack, som tar emot både mikrofon- och instrumentkabel. Plugga in, ställ in volymen och du är redo att köra!

AI-1 levererar inte bara ett bra ljud till din inspelning, du får också en kristallklar medhörning genom RØDEs nya högtalarförstärkare som är inkluderad i AI-1.

Med ett enkelt knapptryck får du zero-latency-monitoring. Se mer i instruktionsfilmerna på Youtube.

NT1 Kondensatormikrofon

NT1 har en kropp i 6061 aluminium och är nickelpläterad för korrosionsbeständighet, dessutom överdragen med en extremt tåliga militärklassade keramer med hjälp av avancerade elektrostatiska appliceringsmetoder för att säkerställa att ytan är helt jämn. Det resulterar i en extremt slitstark yta som är resistent mot repor och märken.

NT1s kretsar består av högkvalitativa komponenter, de monteras och testas med hjälp av maskiner med exceptionellt hög precision som drivs av erfarna ingenjörer i RØDEs fabrik i Australien. Denna noggranna tillverkningsprocess har resulterat i RØDEs tystaste mikrofon någonsin - Med en brusnivå på endast 4.5dBA på NT1 är den tystaste studiokondensatormikrofonen i världen!

Under skalet hittar du den inre kapseln. Denna är upphängd i ett patenterat Lyre-system från välkända Rycote®. Detta inbyggda stötskydd isolerar kapseln över X- , Y-och Z-axlarna, vilket ger ett skydd mot vibrationer som är överlägset i jämförelse med konventionella kapselsuspensionstekniker.

SMR Shockmount

Ramen för Shockmount SMR är konstruerad av tekniskt förstärkta polymerer som vanligen endast återfinns i högbelastningskonstruktioner såsom säkerhetsutrustning, fordonskomponenter och militärartilleri.
Vibrationskraften fördelas jämnt runt den yttre ramen via de breda monteringsskenorna, vilket ökar effektiviteten i Lyre-systemet. Lyre-systemet i SMR är ett unikt dubbelt upphängningssystem som förbättrar den övergripande effektiviteten i stötskyddet.

Det mindre inre Lyre-elementet verkar som ett spännelement, för att bibehålla varje Lyre-element i sitt neutrala läge, där är det mest effektivt för dämpning av vibrationer.

Ableton Live Lite

For a limited time only, every sale of the AI-1 comes with a FREE version the recording software Ableton Live Lite, redeemable at www.rode.com/ableton.NTG3 6 495,00 kr

Videomic Go 795,00 kr

Tripod Stand 295,00 kr

GN-1 Gooseneck 295,00 kr

NTG2 2 395,00 kr

NT3 1 995,00 kr

Dead Kitten vindskydd 295,00 kr

Boom Pole Bag 350,00 kr

D-Powerplug 995,00 kr

Classic II 17 495,00 kr

NTG3B Shotgunmikrofon 6 195,00 kr

Link Filmmaker 3 995,00 kr

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.