Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez AT10RP-CLW inkl. lightcase

Livstids service garanti!

8 995 kr Riktpris 12975 kr - Spara 3980 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez AT10RP-CLW inkl. lightcase

Ej i lager

AT10RP-CLW (Classic White) Andy Timmons signature.

AT10RP är en Premium version av Andy Timmons signaturmodell AT100CL. AT modellen är en gitarr där det är ganska uppenbart vart Andy hämtat sina influenser till gitarren ifrån. Med sin, för Ibanez, annorlunda halsprofil och spelkänsla är den precis som JS modellerna en lite udda fågel i sortimentet.
Med en lite rundare och tjockare halsprofil och lite smalare halsbredd har den en helt annan spelkänsla än till exempel RG har, den påminner mycket mer om en 70-talsmodell av de där gitarrerna som börjar på S från en fabrikör som börjar på F.

Ljud och stilmässigt är den en extrembred kameleont, precis som gitarristen vars namn den bär.
Vilken stil av musik du än spelar och vilken sorts ljud du än letar efter så kommer gitarren att leverera vad du letar efter. Mickarna i gitarren är DiMarzio Crusier i hals och mitt och en AT-1 (Andys signatur mick) i stallet. Det är bara att sätta på vilken Andy skiva som helst om man vill ha en bild av hur det kan låta.

En av de saker som skiljer AT10RP från AT100CL är ett annorlunda stall, på AT10 sitter det ett Wilkinson WV6-SB stall istället för det Wilkinson-Gotoh VSVG stall det sitter på AT100CL.

En drömgitarr för någon som vill ha en lättspelad och robust arbetshäst som både visuellt och ljudmässigt passar in överallt, vad man än spelar.


Specifikationer

? 1-bits AT lönnhals.
? KTS? Titan förstärkning.
? Rosewood greppbräda.
? Jumbo band med Premium fret edge treatment.
? Alder (Al) kropp.
? Wilkinson WV6-SB stall.
? DiMarzio Pickups.
? Krom hardware.
? Premium case.

Mickarna är,
Hals: DiMarzio Crusier.
Mitt: DiMarzio Crusier.
Stall: DiMarzio AT-1.

Mickarna är kopplade på en 5-läges switch med en master volym för alla mickarna, en extra volym för hals (grymt användbart, men bör provas för att man fullt skall förstå iden) och mittmick och en gemensam tonkontroll.

Micklägena man kommer åt på switchen är.

1. Stallmick i serie*.
2. Splittad** stallmick + mittmick.
3. Mittmick.
4. Mittmick + halsmick.
5. Halsmick.

Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.