Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Finansiering

Klarna

Resurs Bank

När du handlar i vår webbutik kan vi i samarbete med Klarna Konto hjälpa dig att finansiera dina inköp med delbetalning 3, 6 eller 12 månader räntefritt alt. 24 månaders delbetalning med en årsränta på 19,90%. Du som redan har ett konto hos Klarna kan samla dina inköp hos oss med inköp från andra webbutiker och få dessa på en och samma faktura.

Vi erbjuder även Klarna Faktura där du mot en fakuraavgift på 29 kr enkelt och smidigt får hem dina varor tillsammans med en faktura med 14 dagars betalningsvillkor. Perfekt om du är sugen på ett nytt instrument någon vecka före löning!

Har du några frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till oss på 031-145440

Räntefri avbetalning

Resurs Bank

I samarbete med Resursbank erbjuder Musikverkstan via våra butiker (ej näthandel) räntefri avbetalning i upp till 24 månader. Ett snabbt, förmånligt och enkelt sätt att dela upp betalningen.

När du hittat din favoritgitarr, digitalpianot du alltid drömt om eller ljudkortet som ger din musik ett lyft i studion delas köpessumman i lika många delar som det antalet månader du väljer att betala av på. Lägg därtill en aviavgift på 29 kr och du har din totala månadskostnad. Det enda som tillkommer är en uppläggningsavgift (engångsavgift) på mellan 45 kr - 345 kr beroende på avbetalningsperiodens längd.

Du kan naturligtvis betala snabbare om du vill. Du kan också välja att betala hela beloppet en månad efter köpet och då få 30 dagars fri kredit utan extra kostnader.

Kontakta oss på 031-145522 eller goteborg@musik-verkstan.se för mer information.

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.